koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Lotus gaat door met huidige duo

Federico Gastaldi van Lotus heeft bevestigd dat Pastor Maldonado en Romain Grosjean ook volgend jaar voor zijn team zullen rijden in de Formule 1. De Argentijn maakt daarmee een eind aan de geruchten dat reservecoureur Jolyon Palmer volgend jaar vaste rijder zou kunnen worden bij het team.

Palmer werd vorig jaar kampioen in de GP2-series en maakte afgelopen winter de overstap naar het Formule 1-team van Lotus als test- en reserverijder. De zoon van voormalig Formule 1-coureur Jonathan Palmer nam eerder dit jaar al ten koste van Romain Grosjean deel aan een aantal vrije trainingen, en zal ook sowieso nog in Groot-Brittannië, Hongarije, België en Italië voor de renstal deelnemen aan de eerste vrije training op vrijdag.

Lotus-teambaas Federido Gastaldi laat vrijdag echter aan F1i weten dat Palmer bij Lotus minimaal nog een jaar genoegen zal moeten nemen met een contract als reserverijder, doordat de renstal voor 2016 al twee rijders vast heeft liggen.

Ondanks de reserverol voor Palmer hoopt Gastaldi dat de 24-jarige Palmer ook volgend seizoen nog bij Lotus wil blijven: We hopen dat Jolyon aan wil blijven als derde rijder. Hij heeft in alle klassen waarin die heeft gereden gewonnen. We hebben grote plannen met hem.

Het probleem is dat Palmer volgend jaar geen derde rijder meer wil zijn.

Eerder verschenen op de blog van dezelfde auteur.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.