Ondanks de slechte prestaties van zijn dichtste concurrenten zoals Williams, McLaren en Renault blijft Michael Schumacher onder de indruk van de vele jonge talenten die meedraaien in het F1-circus!

Michael:

“Ik zie veel goeie en jonge talenten, vooral Kimi Raikkonen, die een geweldig seizoen achter de rug heeft en ook Fernando Alonso die pure klasse is. Maar we zullen pas te weten komen wie de beste is als ze beiden over een wagen beschikken die voor de eerste plaats kan strijden!”

Kimi werd dit seizoen als ��n van de kandidaten beschouwd om te vechten voor het WK. Helaas liet zijn wagen het keer op keer afweten waardoor hij nog steeds op zoek is naar zijn eerste WK-punten en dit terwijl zijn grootste rivaal, Michael Schumacher, het maximum aantal punten heeft verzamelt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter