koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“Kubica: Succes comeback ook afhankelijk van auto”

Robert Kubica heeft toegegeven dat het succes van zijn terugkeer ook afhankelijk is van competitiviteit van de Williams bolide van dit jaar.

Na acht jaar afwezigheid keert Robert Kubica dit jaar terug in de Formule 1. Kubica keert terug in een Williams, de minst competitieve auto van 2018.

Kubica in de Poolse krant Przeglad Sportowy: Het is een moeilijke taak en we hebben een ambitieuze doelstelling. Maar ik ben heel geschikt om dingen te doen die niet licht en makkelijk zijn.

Of het zal werken of hoe dichtbij ik zal zijn zal veel af hangen van de auto en hoe de nieuwe auto zal zijn. Hoe zal de auto zich gedragen? Dit kan van grote invloed zijn.

In 2018 klaagden Lance Stroll en Sergey Sirotkin over de handling van de Williams, Kubica hierover: Het is alsof je danst met een partner die niet kan dansen. Als de auto niet doet wat de coureur verwacht dan gaat het nog niet zozeer over de snelheid of rondetijden, maar het gevoel dat een auto geeft kan de coureur hinderen.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.