Het Monetaire Agentschap van Bahrein heeft een mediale uitgebracht om de inhuldiging van de Gulf Air GP van Bahrein kracht bij te zetten.
Er zijn 500 zilveren medailles gemaakt en bijna 30.000 munten. Zowel de medailles als de munten komen niet in omloop.


Een man die valse tickets wou laten drukken voor de GP van Bahrein is aangehouden. De man stapte een drukkerij binnen en zei dat bij werkte in opdracht van de organisatoren. De drukker vertrouwde het zaakje niet en belde de organisatoren die de politie verwittigde. De man ontkent alles maar blijft voorlopig aangehouden.


Takuma Sato is als eerste F1 piloot aangekomen in Bahrein. Hij kwam zondag avond aan. Er is al een groot aantal van de teams aanwezig om alles klaar te zetten voor de start van het weekend deze vrijdag. Sato zal de volgende dagen trainen in de hitte van de woestijnstaat zodat hij volledig is aangepast.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter