Zoals we eerder al meldden kan Christian Klien in april aan de kant geschoven worden bij Red Bull Racing. Geen nieuws uit die hoek dus, tenzij dat dit nu ook bevestigd is door de eigenaar van het team: Dietrich Mateschitz. De Oostenrijker zei dat er na de GP van Bahrein beslist wordt wie er naast David Coulthard zal starten tijdens de eerste Europese race.

Momenteel is de F3000 kampioen van vorig jaar, Vitantonio Liuzzi, de derde rijder van het team. Hij heeft al laten weten dat hij niet kan wachten op zijn eerste F1 race. De vraag is dan wie op vrijdag zal testen voor Red Bull, want Klien reed vorig jaar een heel seizoen races en mag dus geen vrijdagse testrol uitvoeren.

Verder verklaarde Mateschitz dat Red Bull’s doel “op z’n minst even goed zijn als de Jaguar vorig jaar” is. Slechter presteren zou dan ook schandalig zijn…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter