koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Kimi Raikkonen tekent nieuw éénjarig contract bij Ferrari’

Sergio Marchionne was een man die niet vies was van gewaagde beslissingen.

Eén van die ‘gecalculeerde risico’s’ was de overweging om de jonge Charles Leclerc als vervanger van Kimi Räikkönen aan te stellen.

Helaas kwam de CEO van Chrysler-Fiat en Ferrari te overlijden, en al gauw was de verwachting dat de opvolger van Marchionne niet hetzelfde lef zou tonen.

Volgens de Spaanse Guiamotor heeft de Fin een handtekening gezet onder een nieuw éénjarig contract.

Tijdens het Grand Prix-weekeinde in Hongarije zou er overleg zijn geweest tussen het management van Raikkonen en Ferrari. Naar aanleiding van zijn mogelijke contractverlenging waren zowel de vrouw van de Ferrari-coureur als zijn kinderen nadrukkelijk aanwezig in Boedapest.

Ferrari heeft nog geen officiële statement hieromtrent gegeven, maar de website verwacht dat tijdens het raceweekend in Italië het grote nieuws naar buiten komt.

Charles Leclerc zal dus minimaal nog een jaar moeten wachten voordat hij in het rood van Ferrari mag rijden.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.