Nadat Verstappen en Trust-directeur Michel Perridon er niet in geslaagd waren om een contract af te sluiten met Eddie Jordan, kregen de twee een hevige ruzie en ze splitsten. Een terugkeer in F1 leek nu wel uitgesloten voor de Nederlander. De ruzie was er gekomen omdat Perridon verklaard had dat hij niet bij Verstappen zou blijven zolang Huub Rothengatter, Jos’ manager, dat ook deed.

Nadat het Nederlandse computerbedrijf en Jos ‘The Boss’ uit mekaar gegaan waren, heeft Trust echter een sponsorcontract getekend met het team van Eddie Jordan. Toch hebben beide partijen de bijl begraven, en ze hopen dat ze de voormalige teamgenoot van Michael Schumacher weer een F1-zitje kunnen verstrekken.

Verstappen op zijn website:

“Door alle emoties over het niet tot stand komen van een deal voor het nieuwe seizoen zijn er over en weer dingen gezegd waar we allebei spijt van hebben. De contacten waren overigens nooit helemaal verbroken, maar het werd de hoogste tijd om eens als grote kerels met elkaar rond de tafel te zitten. Michel en ik hebben alles wat ons dwars zat met elkaar goed uitgesproken. Wat zoal? We hebben geen zin meer om nog terug te blikken. We gaan vanaf nu weer vooruit kijken. Ik ben blij dat we weer op ��n lijn zitten.”

“Michel heeft zijn steun toegezegd indien er zich kansen aandienen om terug te keren in de Formule 1. Hij maakt er dus budget voor vrij, als sponsor. Ook Har Muermans van het vastgoedbedrijf Muermans Groep heeft de nodige middelen gereserveerd. Net zoals in het verleden. Aan hen heb ik het te danken dat ik vorig jaar terug kon keren, bij Minardi. Raymond Vermeulen en Huub Rothengatter gaan nu inventariseren wat de eventuele mogelijkheden zijn voor in de nabije toekomst,”

voegde Verstappen toe.

En die Raymond Vermeulen gaf ook wat commentaar over een mogelijke comeback van The Boss:

“Het is nog erg vroeg in het seizoen. We moeten de kansen op een terugkeer van Jos nu zelf cre�ren. De contacten met de teams zijn er altijd geweest, ook de afgelopen periode. Maar nogmaals, ik ga nu geen schattingen doen. Het belangrijkste is dat Trust ons opnieuw steunt zodra er zich een serieuze kans voordoet voor Jos om terug te keren in de Formule 1.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter