Buiten de problemen op het circuit werden er vandaag enkele andere dingen duidelijk… . Jordan zou, naar verluid, de sponsordeal met Damovo (het vroegere Ericcson) ter waarde van 11 miljoen dollar vroeger hebben moeten afsluiten.

De sponsordeal die gemaakt was in 2001 liep tot eind 2004. De toenmalige CEO van Damovo, Pearse Flynn, die deze ondertekende en erop aandrong is ondertussen vervangen door Michael Collins. En deze laatste vindt het t� duur voor dit moment, vandaar de bee�ndiging. Buiten het schrappen van banen en een herstructureren van het bedrijf, overigens ook in Belgi�, werd dus ook de deal met Jordan verbroken. Eddie Jordan zou Eddie Jordan niet zijn als dit niet voor de rechtbank moest komen… . Ondertussen is het contract dus teniet gedaan �n is er een regeling overeengekomen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter