Al een paar seizoenen loopt het niet echt vlot bij Jordan, vooral omdat het team te kampen heeft met financi�le problemen.
Ook dit jaar is het niet anders voor het team, vanwege de problemen bij het team is het al een aantal seizoenen genoodzaakt om piloten aan te trekken die met geld over de brug kunnen komen, mede dankzij deze zoektocht naar betalende piloten was het Jordan team het laatste dat zijn piloten kon bevestigen, met als resultaat dat er weinig getest werd.

Eddie Jordan verwacht nu dat dit seizoen niet gemakkelijk zal verlopen maar hij is er van overtuigd dat het zal beteren.
De eerste race van het seizoen was niet bepaald een goede start, maar de 14e plaats van nieuwkomer Giorgio Pantano was bemoedigend voor het team.

Eddie Jordan:

“Het was echt goed voor Giorgio dat hij zijn eerste GP wist uit te rijden en zeker als je weet dat het in moeilijke omstandigheden was, echt mooi gedaan van hem.

Zoals we kunnen zien zal het dit seizoen niet zo gemakkelijk verlopen en ik verwacht dan ook een moeilijk seizoen, maar ik denk dat voor het team en haar vechtlust, dat dit een goede start en beloftevol is voor de toekomst.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter