Eddie Irvine heeft weer �ns een uitspraak gedaan in de pers, en zoals gewoonlijk hield hij geen doekje voor zijn mond. Jenson Button heeft volgens de Ier alles in zich om een F1 winnaar te worden, dit zei hij ondanks het feit dat hij in 2000, toen de jonge Brit zijn intrede in de F1 maakte, Button vaak fel bekritiseerde. In een interview met The Sun sprak Irvine: “Hij (Button) is verrezen uit die vier jaren van hype. Hij is momenteel het gouden zaakje.”

Volgens de ex-Jaguarrijder is Button�s nieuwe wapen zijn vertrouwen.

“Hij voelt zich momenteel comfortabel doordat het hele team achter hem staat.” Natuurlijk zou Bad Irv, Bad Irv niet heten, moest hij geen gewaagde uitspraak doen. “Button’s teammaat geeft hem nog meer vertrouwen. Want Sato is gewoonweg waardeloos. Het enige nut dat hij heeft is dat Button een extra steuntje krijgt door hem op de baan weg te blazen.”

Volgens Irvine zou een deel van succes van de BAR�s de nieuwe technische directeur, Geoff Willis, te beurt vallen. De Ier zei hieromtrend:

“Toen ik bij Jaguar werkte probeerden we hem kost wat kost bij ons te krijgen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter