Bas Leinders tekende gisteren een contract bij Minardi als derde rijder. VRT journalist Stefaan Lammens die in Australi� is om de Grote Prijs te verslaan voor Canvas was aanwezig op de persconferentie en interviewde Bas Leinders. In de journaals van 13.00 en 19.00 besteedt de VRT aandacht hieraan.

Nu de start van het nieuwe seizoen nog slechts enkele dagen weg is, is er nog meer autosport te zien op de VRT. In de journaals van donderdag is er een reportage over de Ferrari rijders Michael Schumacher en Rubens Barrichello en hun onderlinge, bizarre competitie.

Tijdens het Grand Prix weekend komen de kwalificatieritten niet live op de buis, maar wel in het journaal. De race zelf komt live en integraal op Canvas vanaf 03.45 u op zondagmorgen. In de journaals zijn er vanzelfsprekend wedstrijdverslagen, en in het Sportpaleis is er een ruime samenvatting te zien van de seizoensopener. Het uitzenduur is op dit moment nog niet bekend, daarom stemt u net als vorige week best af op Canvas bij het begin van Sportpaleis, om een juist zicht te krijgen op de programmering.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter