Bahrein is er klaar voor.
Binnen een paar weken zal het Midden Oosten zijn eerste Grote Prijs mogen verwelkomen en in Bahrein willen ze dat niet ongemerkt laten voorbijgaan.

Vandaag zal het F1 circuit in Bahrein officieel geopend worden en dit zal gepaard gaan met een ceremonie die vanaf 15 uur live zal te zien zijn via Arabsat.
Koning Hamad zal het startschot geven vandaag in Bahrein, samen met nog enkele hoogwaardigheidsbekleders.

Dat er kosten nog moeite werden gespaard blijkt alleen al uit het feit dat ook de luchthaven duchtig onder handen is genomen, er werden vernieuwde vertrek en aankomsthallen gebouwd, een controletoren en nieuwe parkeerplaatsen voor de cargovliegtuigen.

Speciaal voor de Formule 1 werden er plaatsen gecre�erd om materiaal te ontvangen voor de Grote Prijs.
Dit alles werd gisteren nog eens nagekeken door de minister van transport, Sjeik Ali bin Khalifa Al Khalifa.

Ook de kroonprins van Bahrein wil zijn steentje bijdragen en doet een geste naar de studenten toe, de man heeft er voor gezorgd dat 7500 studenten de Grote Prijs zullen kunnen bijwonen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter