koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
“Honda niet ver van topteams” - Tost

Volgens Toro Rosso teambaas Franz Tost zit Honda niet ver achter de topteams.

Tost: Honda heeft vorig jaar enorme stappen gemaakt. Niet alleen qua snelheid maar ook qua betrouwbaarheid.

Honda F1 leider Masashi Yamamoto bevestigd de uitspraak van Tost: We waren aanvankelijk niet zo snel in het ontwikkelen als dat we wilde zijn. Maar aan het einde van het seizoen ging het stukken beter. We gaan in 2019 werken met Red Bull, een topteam. Dat brengt extra druk met zich mee. Dit willen we omzetten in goede energie om fantastische resultaten te behalen.

Volgens Tost zit Honda nu op het juiste spoor: Ze maken deze winter opnieuw stappen. Over de betrouwbaarheid maak ik me niet veel zorgen. Die was in 2018 al veel beter dan verwacht. We hadden bij Toro Rosso wel extra penalty’s maar dit deden we om maximaal te ontwikkelen voor 2019. Hoeveel motoren we in 2019 gaan gebruiken? Ik heb nog geen idee of we ons kunnen aan houden aan de 3 motoren die de reglementen voorschrijven. Ik vind de reglementen op dit gebied niet oke, ik zie liever dat er meer motoren worden gebruikt. Maar hopelijk veranderd dat vanaf 2021.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.