Vrijdagmorgen 4 maart is het zover. Het Formule 1 seizoen 2005 gaat dan officieel van start. Sporza heeft ook voor de volgende drie seizoenen de uitzendrechten voor de formule 1. Sporza en de journaals op ��n en Canvas zullen ook dit jaar de Formule 1 van nabij volgen. Stefaan Lammens en Gert Vermersch zullen de eerste wedstrijd van commentaar voorzien.

Op vrijdag kan je in het journaal van 19 uur een reportage zien van Stefaan Lammens in Melbourne. De wedstrijd zelf is live te volgen in Sporza op Canvas, zondagmorgen vanaf 03.45 u. Voor aanvang van de wedstrijd tonen we jullie een samenvatting van de kwalificatieritten. In de namiddag kan je in Sporza op Canvas vanaf 14.00 u terecht voor een samenvatting van 30 minuten gevolgd door een nabespreking van de wedstrijd. Tom Coninx ontvangt in de Sporza studio Bas Leinders en Marc Goossens. Zij geven hun visie op de wedstrijd en bekijken de belangrijkste teams van nabij.

Afspraak dus voor het journaal op ��n, en zondag om kwart voor vier op Canvas.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *