koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Heineken titelsponsor Nederlandse Grand Prix

Heineken zal volgend jaar de titelsponsor zijn van de Nederlandse Grand Prix. Officieel zal de Formule 1-race in Zandvoort de naam Grand Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix gaan dragen. Naast Nederland zal Heineken ook titelsponsor zijn in 2020 in China, Italië, en Mexico.

Formule 1 is voor Heineken veel meer dan alleen een race, aldus Marketing Directeur David Lette. De voor- en napret is minstens zo belangrijk. Als het gaat om sfeer en sport hebben we een naam hoog te houden. Met die mindset zal een oranjefeest van formaat neergezet gaan worden. Niet alleen op het circuit maar juist ook daarbuiten. De komst naar Nederland in 2020 is een enorme beloning voor alle miljoenen race fans die ons land rijk is. Heineken is trots om daar onderdeel van te kunnen zijn.

Naast fan activatie zal Heineken de race inzetten om haar ‘When You Drink Never Drive’ boodschap verder uit te dragen. Op de boarding op het circuit zal tijdens de race daarnaast ook Heineken 0.0 te zien zijn.
Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.