koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Hartley heeft contract maar is onzeker voor 2019

Brendon Hartley heeft in Rusland laten weten dat hij voor volgend jaar al een contract met Scuderia Toro Rosso heeft. De Nieuw Zeelander beseft dat dit allerminst een garantie is: mijn toekomst is onzeker, ondanks het contract. Zo werkt het in de Formule 1.

Hartley is dit seizoen duidelijk de mindere van Pierre Gasly die promotie naar Red Bull krijgt. Gasly pakte al 28 punten terwijl Hartley er maar 2 scoorde. In het kwalificatieduel staat het 10-3 voor Gasly. Aan het radio station Newstalk ZB laat Hartley weten:
Formule 1 is bikkelhard. Het is al maanden onrustig op de rijdersmarkt. Het enige wat ik kan doen is goed presteren. Met één of twee goede races zijn de krantenkoppen heel anders. Ik ben niet in paniek. Het is dit jaar vaak voorgekomen dat het potentieel er was maar dat het resultaat er niet uit gekomen is.

Aangenomen wordt dat Danill Kvyat volgend jaar terug keert bij Toro Rosso. Wie zijn teamgenoot wordt is nog niet duidelijk. Hiervoor wordt nadrukkelijk de naam van Pascal Wehrlein, die recent zijn samenwerking met Mercedes op gaf, genoemd.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.