koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
‘Grand Prix van Denemarken komt er niet’

Vanwege een gebrek aan steun vanuit de lokale autoriteiten voor een Deense Formule 1 - race, heeft men afgezien van het binnenhalen van de sport.

De plannen voor een Grand Prix van Denemarken waren vergevorderd. Zo was voormalig Formule 1-coureur Jan Magnussen betrokken bij het ontwerp van het stratencircuit dat door de straten van Kopenhagen moest verlopen.

De Grand Prix van Denemarken werd alom beschouwd als een belangrijke kanshebber om te worden toegevoegd aan de Formule 1-kalender.

Formule 1-baas Chase Carey was enthousiast over de plannen van Denemarken. De 64-jarige Ierse Amerikaan zag spectaculaire beelden voor zich. Met allemaal mooie bruggen en het strakke water van de Deense wateren. Al die beelden kunnen dus definitief de prullenbak in.

Dit is goed nieuws voor diegenen die de Nederlandse Grand Prix weer leven in willen blazen, want nu is er een sterke concurrent minder.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.