koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
GP Spanje: Max Verstappen op podium ondanks schade

Max Verstappen heeft zijn eerste podium van het seizoen gepakt door als derde te eindigen in de Grand Prix van Spanje.

Ondanks een beschadiging aan zijn voorvleugel door een incident met achterblijver Lance Stroll, wist Verstappen Vettel achter zich te houden en zo de derde plek veilig te stellen.

Max was uiteraard opgetogen: Ik heb ervan genoten. Als je als vijfde start en op het podium eindigt, is dit gewoon heel goed. Zoals je weet is het erg lastig om hier in te halen, maar we bleven dicht bij de auto’s voor ons. We hadden natuurlijk geluk met de uitvalbeurt van Kimi, maar we waren ook gewoon sneller. Daarna konden we heel lang doorgaan op de zachte band, wat heel positief was. Toen we eenmaal op de mediums reden, ging het, ondanks dat akkefietje met de voorvleugel, prima

De updates die we hebben genomen werkten allemaal, dus dat is altijd goed. Je kon zien dat we het hele weekend sterk waren in de laatste sector, dus dat is erg positief voor Monaco., zo keek Max Verstappen alvast uit naar de volgende race op 27 mei.

Bron: Verstappen.nl/TwitterAlles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.