koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
GP HONGARIJE: Geen straf voor Verstappen

Gisteren werd al bekend dat het incident met Romain Grosjean tijdens de kwalificatietraining voor de Grand Prix van Hongarije geen gevolgen heeft voor Max Verstappen.

Verstappen moest zich na afloop van de kwalificatie melden bij de wedstrijdleiding voor het incident. Hoewel de Limburger over de boordradio was gewaarschuwd voor de komst van Grosjean, toonde de wedstrijdleiding begrip voor het feit dat Verstappen door het vele water op de baan weinig zicht naar voren en achteren had.

De stewards van de race in Hongarije oordeelden daarom dat de Nederlander de Haas niet bewust ophield. Haas-teambaas Günther Steiner heeft er vrede mee.

Ook als ik er geen vrede mee zou hebben, wat levert het op? Het waren lastige omstandigheden. Als je in de spray van je voorganger rijdt, zie je niet zo veel. Je ziet je spiegels niet eens., aldus de teambaas.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.