koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
GP BELGIË: Verstappen tweede na Vettel in vrije training

Vanmorgen is de eerste training van de Grand Prix van België verreden.

Vettel was eerste, op een tiende gevolgd door Max Verstappen.  Lewis Hamilton werd derde en Kimi Räikkönen vierde, alle reden hun snelste tijden op de softbanden (geel). Bottas besloot de top 5, maar hij reed het meest van de ochtend op de witte mediumbanden. Kennelijk wilde Mercedes de optie om op deze banden te racen heel goed testen nu de temperaturen zo laag zullen zijn tijdens de race, het kwik komt dit weekend niet boven de 17 graden uit.

Daniel Ricciardo had een groot probleem met een brandstofinjector, hij kon daardoor slechts de laatste vijf minuten van de vrije training rijden. Hij zette in de ene fastlap die hij beschikbaar had een keurige zesde tijd neer, twee tienden slechts achter Max Verstappen.

Lando Norris maakte zijn debuut in Formule 1 zonder incidenten of problemen. Hij bleef Vandoorne voor, die wel technische malheur had en weinig ronden reed.
Vanmiddag zal Alonso tijdens de tweede vrije training weer zelf achter het stuur van de McLaren kruipen.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.