Als Formule 1 fan of zelfs als race fan is Goodwood zeker geen onbekend gebeuren, ieder jaar trekt het Goodwood Festival of Speed een massa volk aan en in 2005 zal het zeker niet anders zijn.

Het festival zal volgend plaatsvinden op 8, 9 en 10 juli en het thema voor 2005 zal ‘Racing Colours – National Pride and Culture’ zijn.
Met andere woorden wat maakt een Mercedes zo typisch Duits of een Ferrari Italiaans, die lijn zal doorgetrokken worden in alles wat je te zien krijgt op het festival.

De fans komen hier echt aan hun trekken, zo is de kans heel wat groter om een bekendheid tegen het lijf te lopen dan op eender welke GP, je kan de actie van kortbij meemaken, vooral de Hillclimb is een aanrader.

Wie van plan is om het festival te bezoeken moet zeker nu al zijn tickets bestellen want in 2005 verwacht men weer een massa volk.

Wie interesse heeft kan een kijkje nemen op de website van het Goodwood Festival of Speed.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter