koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Gerucht: Lewis Hamilton in de race voor de ‘MP4/8A’?

Eerder konden wij jullie melden dat de McLaren MP4/8A, chassis nummer 6 uit 1993 te koop zal worden aangeboden in Monaco.

Met dit icoon op vier wielen verbrak Ayrton Senna het recordaantal overwinningen in het prinsendom, dat tot dan in handen was van Graham Hill.

Tevens won de Braziliaan voor de laatste maal de Grand Prix van Monaco. De McLaren MP4/8A is vrij eenvoudige Formule 1-auto voorzien van een Cosworth V8 zonder een veelheid aan computers.

Het is algemeen bekend dat Ayrton Senna een groot voorbeeld is voor Lewis Hamilton, dus het verbaast ons eigenlijk niet dat het gerucht gaat dat de Brit best wel eens de mysterieuze koper zou kunnen zijn.

Veilingmeester Mark Osborne van Bonhams bleef discreet, maar wilde nog wel kwijt dan de koper de motor wilde horen lopen. Dat klinkt voor ons als ...Lewis Hamilton?Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.