Gerhard Berger voorspelt dat Williams het de komende races nog aardig lastig zal krijgen. Hij denkt dat Williams pas weerwerk gaat kunnen bieden vanaf halfweg het seizoen. Doch, Ralf en Juan-Pablo kijken vol spanning uit naar de Grote Prijs van Maleisi� waar ze de kloof met Ferrari, in het beste geval, hopen te dichten.

G. Berger:

“Het duurt altijd een poosje om wat aanpassingen te doen aan de wagen. Doordat de kloof tussen Williams en Ferrari aanzienlijk bleek kan dit nog een eind duren vooraleer Williams op het niveau van Ferrari kan komen. Nochtans was het Williams-BMW team, voor het F1 seizoen begon, tevreden over de balans en de prestatie van hun wagens. Ik zie daarom ook geen �norme problemen om het niveau van Ferrari te evenaren tegen halfweg het seizoen.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter