koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Gaat Carey zoon Schumacher de F1 in helpen?

De zoon van de Duitse recordkampioen Michael Schumacher, Mick Schumacher, won onlangs op Spa-Francorchamps zijn eerste race in de Formule 3.

Chase Carey, de nieuwe grote baas van de Formule 1, hoopt vurig dat Mick Schumacher een kans krijgt in de koningsklasse van de autosport. 

Carey liet zijn droomwens optekenen in de Duitse krant Bild am Sonntag.

Als recordkampioen speelt Michael Schumacher nog altijd een belangrijke rol in de Formule 1, en de Amerikaan met Ierse roots hoopt dat een entree van Mick de harten van de fans sneller van laat kloppen.

Michael is een icoon van onze sport en zal dat altijd blijven. Wij willen het makkelijker maken voor jonge coureurs om de stap naar de Formule 1 te maken. Het zou heel bijzonder zijn als Mick Schumacher de kans krijgt.’

Opvallende woorden van de Amerikaanse topman, want juist na het debuut van Max Verstappen was men de mening toegedaan dat het te makkelijk werd voor jonge coureurs. Daarbij werd er ook over het uitzonderlijke talent van de Nederlander gekeken.

En van Mick Schumacher kunnen we niet zeggen dat de zoon van de recordkampioen over een uitzonderlijk talent beschikt…Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.