koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Formule 1 een hobby voor Räikkönen

Kimi Räikkönen stapte dit jaar over van Ferrari naar Alfa Romeo. In de paddock werd heb daarom veelvuldig gevraagd hoe het zit met zijn motivatie nu hij in competitiviteit een stap terug heeft gedaan. De wereldkampioen van 2007 heeft nu echter een andere kijk op de sport en heeft daarmee nieuwe motivatie gevonden.

Het is de laatste tijd meer een hobby voor me geworden. Daarom heb ik er ook meer plezier in dan voorheen. Ik probeer altijd mijn uiterste best te doen. Motivatie was eigenlijk nooit een probleem, ondanks dat veel mensen dat denken. Ik probeer te doen wat ik kan en als ik dat niet meer van mezelf kan verwachten dan ga ik op zoek naar een andere hobby. Aldus de Alfa Romeo coureur.

Het seizoen 2019 is voor Räikkönen overigens prima begonnen. Hij scoorde tot nu toe in alle races punten en staat daarmee zevende in de stand om het kampioenschap.Alles weten over Formule 1 in 2020?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.