koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Force India wil zo snel mogelijk met updates komen

Force India is gered en dat zorgt dat het team nu eindelijk weer een goede financiële basis heeft. Het team ontwikkelde de afgelopen maanden diverse updates maar kon deze niet produceren in de fabriek omdat leveranciers geen materiaal wilden leveren. Nu er geld is kunnen leveranciers weer betaald worden en krijgt het team ook de beschikking over materiaal.

Teambaas Otmar Szafnauer heeft al laten weten te willen proberen om de updates in België al op de auto te hebben: We gaan het proberen, maar de tijdspanne is klein. De fabriek is nu gesloten vanwege de verplichte zomerstop in Formule 1, voor België restten ons slechts enkele dagen. De ontwerpen zijn klaar, alles moet geproduceerd worden. Mocht het voor België niet lukken dan hebben de updates zeker voor de Grand Prix van Italië.

Force India heeft meteen een financiële injecte ontvangen en volgens Szafnauer was dit hard nodig, zonder de overname was het team failliet gegaan.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.