koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Financiën Willams wel op orde

Ondanks de teleurstellende prestaties op het circuit heeft Williams haar inkomsten over 2018 wel zien stijgen. De inkomsten van het Formule 1-team stegen van 146,2 miljoen naar 152,2 miljoen Euro.

Het bedrag dat Williams ontving van Liberty Media bleef stabiel dankzij twee vijfde plaatsen in het constructeurskampioenschap in de vorige twee seizoenen.Williams CEO Mike O’Driscoll maakt zich hierover zorgen: Financiel gezien doet het team het goed. Het Formule 1 -team had ook hoge verwachitngen dat we zouden kunnen door groeien. Maar jammer genoeg hebben we moeite om aan te haken en maken we een moeilijk seizoen door. Het gat tussen de top in de Formule 1 en de overige teams is erg groot. We hopen dat Liberty Media met haar visie en plannen voor een eerlijker speelveld zal zorgen. We zijn voor dit jaar blij dat ROKiT en Orlen Martini hebben opgevolgd als sponsoren. Ondertussen zijn we nu vooral druk met de auto van het huidige seizoen, deze moeten we na een moeilijke start verbeteren.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.