Volgens het tijdschrift Autosport magazine zou de FIA verhinderen dat BAR met een nieuw soort achtervleugel op de proppen komt die de resultaten aanzienlijk zou verbeteren. Het is een kunst voor ieder team om de grens op te zoeken van wat mag en niet mag. Ditmaal is het dus niet gelukt.

Het is vanaf dit seizoen namelijk zo dat de achtervleugel slechts uit twee aparte delen mag bestaan. Op de ��n of andere manier kon BAR deze regel omzeilen en waren ze van plan om een achtervleugel te plaatsen met toch drie onderdelen. BAR zou trouwens niet het enige team zijn die deze plannen had.

BAR liet ook weten dat ze terug enkele nieuwe onderdelen zullen gebruiken in Imola maar dat de wagen qua uitzicht niet veel zal veranderen. Ook wordt er een upgrade voorzien van de motor. BAR is zeer sterk begonnen aan het nieuwe seizoen en de wagen is ook veel betrouwbaarder geworden!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter