koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Ferrari toont SF71H in Maranello

Via een livestream vanuit thuisbasis Maranello heeft Ferrari haar nieuwe bolide, de SF71H, getoond. Vijftien gelukkige Ferrari fans mochten de bolide onthullen. Wat meteen opvalt is dat de Ferrari weer geheel rood is, in een donkerde tint. Vorig jaar was het logo van Ferrari groot op de bolide te zien, nu is de bolide dus vooral rood.

Volgens eigen zeggen gaat Ferrari met een agressieve auto de aanval op de kop doen. De side pods zijn zichtbaar strakker en verder geperfectioneerd. Ook heeft Ferrari de barge-boards en voorvleugel verder doorontwikkeld. Opvallend is ook een extra aerodynamische ring op de rode halo. De SF71H moet de Scuderia de eerste wereldtitel sinds 2007 brengen.

In 2017 verging Ferrari het vooral in de eerste seizoenshelft goed. In de tweede seizoenshelft werden ondanks een snelle auto veel punten verspeeld door technische problemen. Ferrari heeft daarom ook een betrouwbaarheid gewerkt, volgens teambaas Maurizio Arrivabene is de nieuwe Ferrari een topproduct van Italiaanse makelij.

 Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.