koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Ferrari lijft Mick Schumacher in

De geruchten waren er al, en nu is het officieel: Mick Schumacher heeft een contract ondertekent met Ferrari. Ferrari neemt Mick Schumacher op in het talentenprogramma.

Schumacher won vorig jaar de Formule 3-titel en rijdt volgend jaar Formule 2 voor het team van Prema. Vader Michael vierde zijn grootste successen met Ferrari en won van 2000 tot er met 2004 de wereldtitel.

Ferrari teambaas Mattia Binotto:
Voor iemand als ik, die Mick al kent sinds zijn geboorte, geeft het vanzelfsprekend een speciaal gevoel om hem te kunnen verwelkomen bij Ferrari. Maar we hebben hem gekozen vanwege zijn talent, en zijn menselijke en professionele kwaliteiten die hem ondanks zijn jonge leeftijd nu al onderscheiden.

Mick Schumacher is dolblij dat zijn toekomst ‘rood’ zal zijn: Ik ga alles doen mijn droom om Formule 1 te rijden te verwezenlijken. Ferrari heeft al sinds mijn geboorte een belangrijke plek in mijn hart en in die van mijn familie. Op persoonlijk vlak ben ik dus ook heel blij met deze kans.

Overigens maakte Schumacher ook bekend dat Nicolas Todt zijn nieuwe manager is. Nicolas is de zoon van FIA-president Jean Todt en de oud-teambaas van Michael Schumacher bij Ferrari.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.