Flavio Briatore, Renault teambaas, is niet akkoord met de mening dat Ferrari alle spanning uit de F1 haalt. Deze berisping aan het adres van Ferrari steekt weer de kop op nadat het steigerende paard met Schumacher dit seizoen alle drie gereden GP�s binnenhaalde en in het constructeurkampioenschap al meer dan het dubbel aantal punten scoorde dan de achtervolgers. Volgens Briatore moet men echter niet Ferrari met de vinger wijzen, maar de andere teams die niet voldoende weerstand kunnen bieden.

En daarmee doelt hij voornamelijk op BMW-Williams en McLaren. Ferrari won vorig jaar de titel om dat de twee andere topteams de strijd deels uit handen gaven.

“Michael heeft gelijk. Als mensen je cadeautjes geven, waarom zou je ze niet aannemen?” vertelde de flamboyante Italiaan aan L��quipe. Echter met de woorden “Dit seizoen is helemaal nog niet gedaan”

liet Briatore weten dat de kaarten dit seizoen nog lang niet geschud zijn.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter