Het deed ons inderdaad denken aan het seizoen 2002 waar de Ferrari�s oppermachtig waren en ook nu reden ze in een klasse apart. Het is nu aan de concurerende teams om de kloof te dichten. De kloof die misschien niet z� groot is omdat de Michelin banden niet optimaal presteerden. Het zal Ferrari alleszins niet bezighouden want de eerste dubbel van het seizoen voor het Italiaanse team is binnen!

Michael Schumacher:

“Een perfecte race en in het begin best wel lastig want Rubens was snel onderweg. Toen kon ik me geen enkel foutje permitteren. Mijn bolide voelde goed aan, zeker een verbetering tenopzichte van vorig jaar. Het is fantastisch om Australi� te verlaten met twee punten meer dan het totaal aantal die ik had na drie races vorig jaar. Ik wist dat we hier goed gingen presteren maar ik had niet gedacht dat de kloof zo groot ging zijn.”

Rubens Barrichello:

“Ik had een goede start en heb geprobeerd om Michael in te halen maar die zet was te riskant. Ik kon druk uitoefenen op Michael totdat ik problemen begon te krijgen met mijn remmen. Daardoor kon ik geen druk meer zetten en verloor ik wat terrein op Michael. Anders voelde de wagen h��l goed aan en ook Bridgestone heeft zich van zijn beste kant laten zien.”

Jean Todt:

“Een prachtige prestatie van ons team met een schitterend eindresultaat!”

Ross Brawn:

“We zijn heel blij met deze start van het seizoen. Het is een fantastisch resultaat, te danken aan het vele werk die aan de wagen is besteed door ieder enkel lid van het team.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter