Michael Schumacher (P1):

“Een fantastische prestatie van het team! Deze wagen heeft een enorm potenti�el! Ik ben niet verrast dat we de pole hebben, gezien we hier in het verleden altijd snel waren. Maar ik wil niet te optimistisch klinken want op andere circuits zal dat in de toekomst anders liggen. Door onze goede voorbereidingen hebben we geen problemen gekend met de nieuwe motorregel. Dit resultaat is een bewijs van al het harde werk in de winter, vooral door iedereen in de fabriek. Morgen zal het beslist zwaarder worden!”

Rubens Barrichello (P2):

“In het eerste gedeelte van de kwalificaties lag de baan er erg stoffig bij dus moest ik het wat rustiger aan doen. In het tweede gedeelte kon ik voluit gaan, wat ik ook deed. Ik kon een heel sterke tijd rijden en ben blij met het resultaat, al was Michael iets sneller. Een 2de plek is verre van slecht maar ik zou morgen toch net ��n beter willen doen.”
“Door de nieuwe motorregel leek het alsof slechts 10% van de piloten voor een snelle tijd gingen in het eerste gedeelte.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter