koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
Familie komt met app op 50-jarige verjaardag Schumacher

De familie van Michael Schumacher heeft vandaag een digitale app gelanceerd met daarin de gehele carrière van de zevenvoudig wereldkampioen. Schumacher is vandaag 50 jaar oud geworden.

Over de huidige situatie van Schumacher is de familie in een persverklaring summier. Corina, de vrouw van Schumacher, laat alleen weten dat Schumacher in de beste mogelijke handen is. We doen alles om hem te helpen.
Verder laat de familie opnieuw weten geen informatie naar buiten te willen brengen over de huidige situatie van Michael Schumacher.

Ook Jean Todt, een van Schumacher’s beste vrienden, laat in La Gazetto dello Sport niet los. Todt liet in de krant weten maandelijks bij Schumacher langs te gaan. Todt laat alleen weten dat de communicatie met Schumacher anders is dan voorheen. Toen de interviewer van dezelfde krant vroeg of Schumacher cognitief een Formule 1 race kan volgens liet Todt weten: Hier stop ik.

We weten dat Schumacher een verschrikkelijk ongeluk heeft gehad vijf jaar geleden. Michael vecht en blijft dit doen. Hij heeft een team en zijn familie, ze zijn bij hem. De rest is privé, en zij hebben het recht om dit zo te laten.

Ross Brawn laat weten volledig achter de beslissing van de familie te staan: Ik heb veel contact met Corina, en zij hanteert dezelfde manier van werken als tijdens zijn carrière. En dat is dat de privacy van het privé leven van Michael gerespecteerd wordt. Zelfs na het tragische ongeluk moeten we dit respecteren.Alles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.