koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
F2: Nyck de Vries naar topteam Prema

Nyck de Vries rijdt volgend jaar voor het topteam Prema in de Formule 2. Prema was dit jaar het team van kampioen Charles Leclerc.

Leclerc domineerde dit jaar in Formule 2 en mag volgend jaar waarschijnlijk in de Formule 1 debuteren voor het team van Sauber. Nyck de Vries wisselde dit jaar in Formule 2 halverwege het jaar van team en won de race in Monaco.

De Vries eindigde uiteindelijk met 102 punten als zevende in Formule 2. Naast de overwinning in Monaco stond hij ook vier maal op het podium.

Nyck de Vries: Ik ben ontzettend blij dat ik me bij zo’n succesvol team mag aansluiten. We kennen elkaar al een tijdje, dus het is geweldig om nu eindelijk samen te kunnen racen. Ik kan niet wachten om terug te gaan naar Italië en kijk erg uit naar het nieuwe seizoen.

De Vries maakt deel uit van het talentenprogramma van McLaren. Teamgenoot van De Vries wordt de kapitaalkrachtige Indonesiër Sean Gelael. De vader van Gelael is eigenaar van de franchsie Kentucky Fried Chicken in Indonesië. Gelael en De Vries kunnen het goed met elkaar vinden, dit jaar was de vader van Gelael ook sponsor van de Vries. Sean Gelael reed dit jaar vier vrije trainingen voor Scuderia Toro Rosso in de Formule 1 en eindigde als 15e in de Formule 2.

 Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.