koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
F2: ‘De Vries wil niet aan de Formule 1 denken’

Nyck de Vries is bezig aan een sterk tweede deel van het seizoen in de belangrijkste opleidingsklasse.

Hij was de beste op de Hungaroring en in Spa-Franchorchamps in de hoofdrace, na eerder in het seizoen in Frankrijk de zogenoemde sprintrace te hebben gewonnen. Daar kwam gisteren een derde plek in Rusland bij, maar Nyck was er niet blij mee omdat hij vanaf pole position was gestart.

Met nog maar drie stoeltjes beschikbaar in de Formule 1 voor volgend seizoen, klinkt zijn naam ook in de wandelgangen steeds minder vaak. Toch hopen Nederlandse racefans nog altijd dat Toro Rosso ruimte heeft voor GP2-coureur Nyck de Vries.

De Vries wilde er in de persconferentie niet al te veel woorden aan vuilmaken. Hij leek enigszins verbaasd dat hem opnieuw werd gevraagd naar zijn kansen op een plek in de koningsklasse van de autosport.

Ik begrijp de fans, maar het is gewoon niet reëel om nu aan de Formule 1 te denken. Mijn focus ligt bij dit seizoen, de GP2, ik wil het jaar zo goed mogelijk afsluiten. Dus nee., aldus de Nederlander.

Sowieso is de spoeling dit jaar nogal dunnetjes.

Van de coureurs in de huidige GP2 heeft alleen Lando Norris zich verzekerd van een stoeltje in de Formule 1 volgend jaar. Hij wordt bij McLaren teamgenoot van Carlos Sainz.

Bron foto: TwitterAlles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.