Het Ferrari team had eerder aangekondigd dat ze de eerste 4 Grote Prijzen zouden rijden met de F2004M, maar Ferrari zou deze plannen nu willen herzien en willen ze de F2005 vroeger uitbrengen dan gepland.

Als we de roddels mogen geloven zou de F2004M niet snel genoeg zijn om de Renaults en McLarens bij te benen in een snel rondje, nog volgens de geruchten zou ook de balans van de F2004M te wensen overlaten.

Ross Brawn: Als de F2004M niet competitief genoeg zou blijken dan zetten we de F2005 in. Het zal niet gemakkelijk zijn om hem in Bahrein in te zetten en het zal ook een zware beslissing zijn, technisch gezien is het mogelijk.

Alles zal afhangen van hoe de F2004M het zal doen in de eerste race.
Als we competitief genoeg zijn dan zal de F2005 pas in Barcelona ingezet worden. In Bahrein zouden we problemen kunnen ondervinden met de wisselstukken en de infrastructuur om de nodige steun te geven dat we eigenlijk zouden willen geven.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter