De toekomst van de Formule 1 sites ziet er allesbehalve rooskleurig uit, Bernie Ecclestone heeft het namelijk voor elkaar gekregen dat men F1 en Formula 1 niet zomaar zal mogen gebruiken.

Bernie die het Formula One Management bezit is al vijf jaar bezig om dit gedaan te krijgen en de man is er weer in geslaagd.
Via de World Intellectual Property Organization is de Brit er in geslaagd om de namen F1 en Formula 1 eigen te maken aan zijn FOM.

Laatst hadden we hier al laten weten dat het F1 Magazine van Ecclestone er mee stopt, waarschijnlijk had deze meesterlijke zet hier iets mee te maken, zo krijgt de grootste rivaal van F1 Magazine, F1 Racing vrije baan, maar zal waarschijnlijk de naam moeten veranderen in de toekomst, tenminste als het niet voor de rechtbank wil verschijnen.

Ook voor F1pits kan dit nadelige gevolgen hebben, eigenlijk voor iedere website die F1 in zijn naam heeft staan.
Dankzij het ego�sme van mijnheer Ecclestone zullen veel websites over Formule 1 verdwijnen.
Wat er zal gebeuren met onze site en de andere Vlaamse sites zal de toekomst moeten uitwijzen, maar we houden jullie op de hoogte.

bron: Grandprix.com

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter