Eddie Irvine (een dag voor de race van Melbourne): “Het plezier zal morgen waarschijnlijk verzorgd worden door de grootste clowns van de F1: Dumb and Dumber. Dat zijn de bijnamen die ik het Williams koppel Ralf Schumacher en Juan Pablo Montoya heb gegeven.”

Nog eens Eddie:

“Juan heeft eindelijk eens laten zien dat hij zijn knuffeltje uit de wieg durft te gooien, nadat hij op zijn kop had gehad gekregen van zijn team” (ndr: GP Frankrijk) “Maar hij had beter nog wat gewacht om te zien bij welk team hij de beste wagen zou krijgen.”

David Coulthard zit er zogenaamd niet zo mee dat men bij McLaren heeft besloten hem volgend jaar te vervangen door Montoya:

“Ik voel me niet alsof ik mijn vriendin heb betrapt met een ander, ik ben niet met McLaren getrouwd !”

Fernando Alonso:

“Ik denk niet dat wij de beste rijders van de nieuwe generatie zijn. De beste rijders van de nieuwe generatie zitten niet in de F1 omdat ze geen geluk hadden.”

Kimi R�ikk�nen geeft McLaren nog wat extra moed:

“Wat we ook doen, slechter kan het niet.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter