koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
Extra besparen op de autofactuur: ontdek Occasion Lease

Extra besparen op de autofactuur: ontdek Occasion Lease

Heel wat mensen blijven steken tussen het kopen of leasen van een nieuwe wagen. Naast het kopen van een occasion, is ook het leasen van een tweedehandswagen echter een goede (en goedkope) oplossing. Niet alleen krijg je er een betrouwbare wagen voor in ruil, maar bovendien bespaar je ook nog eens extra sterk op de uiteindelijke leasefactuur. Wij leggen graag een en ander voor jou uit.

Voordelen bij leasen van een occasion leasen

Het eerste grote voordeel van occasion lease is natuurlijk het veel lager maandbedrag en het wel erg laag rentepercentage. Hierdoor kan je rijden met een betrouwbare wagen en dit zonder een eerste aanbetaling te moeten doen. Meestal is ook gewoon de aflossing van de wagen inbegrepen en zijn heel wat andere voordelen in het leasebedrag opgenomen (bv. verzekering, pechverhelping, brandstof). Een en ander is natuurlijk afhankelijk van de aanbieder en de contractvoorwaarden. Het is belangrijk om steeds goed te informeren naar de voorwaarden en deze grondig door te nemen.

Auto dient als onderpand

Omwille van het lage maandbedrag kan Occasion lease een geschikte oplossing zijn voor zij die geen of maar moeilijk een lening kunnen verkrijgen voor een nieuwe wagen. Over het algemeen is de leasemaatschappij een stuk inschikkelijker dan een kredietverstrekker, aangezien de wagen zelf als onderpand kan dienen. Indien bovendien ook nog eens een aanbetaling gebeurde, is de kans dat je privé in aanmerking komt voor occassion lease natuurlijk een stuk groter.

Zowel privé als zakelijk

Het leasen van een occasion is zowel geschikt voor privé- als zakelijke doeleinden. Je kan met andere woorden ook gewoon een tweedehandswagen leasen voor jouw zaak. Indien je de wagen echter ook privé gebruikt, moet natuurlijk wel nog steeds rekening gehouden worden met de bijtelling. Om die reden is het soms interessant om even bij jouw boekhouder langs te gaan opdat deze jou gericht kan adviseren over de verschillende mogelijkheden.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.