We kennen allemaal nog wel dit filmpje, waarbij Montoya woest tekeer gaat tegen een cameraman. Nu heeft iedereen�s favoriete Colombiaan weer van zich laten horen. Hij was aanwezig op een persconferentie toende Australische televisie versie van Deckers en Ornelis het gebeuren verstoorde, en Montoya kon er blijkbaar niet om lachen.

Eerst was Montoya verbaasd over de vragen, dan werd hij kwaad wanneer ze met hun GSM belde. Maar de kers op de taart was de vraag of hij met hun moeder een partijtje golf wou spelen.

Het begon allemaal nog redelijk onschuldig toen een van de acteurs aan Montoya de volgende vraag stelde:

“I have one question for Juan. Just a hypothetical one, Juan. As the wonder kid, the rising No.1, Juan, one wonders, should Juan only win one Juan in one year would Juan want to have won that one in round one, Juan?”

 

Montoya kon er nog mee lachen, en schoot met hetzelfde kaliber terug:

” One of them would have been in round one.”

Alles verliep terug normaal, tot er plotseling een GSM afging. Een andere acteur nam op en riep door de zaal:

“Hallo?  Wat? Nee, ik zit op een persconferentie. PERSCONFERENTIE! met Juan Pablo? De F1 racer, niet de schilder! Nee, nee ik kan niet gaan golfen. Weet je wat, bel David…”

Enkele ogenblikken later ging er weer een GSM af, opnieuw nam een ander acteur op. Hij riep toen naar Montoya:

“Zou je deze middag met m’n ma kunnen gaan golfen?”

Montoya trapte het dan maar af, en liet nog even een

“Thank you very much”

horen.

Niet alleen Montoya vond het incident niet grappig. Williams sponsor Allianz was aanwezig om aan allerlei belangrijke klanten uit te leggen waarom hun investering in Williams nuttig is. Dat lukt iets minder als een van je piloten woedend een persconferentie verlaat…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter