Zoals eerder vermeld slagen Toyota en Jordan volgend seizoen de handen in elkaar. De gele bolides worden volgend jaar aangedreven door de Japanse krachtbron. Jordan krijgt de Toyota RVX-05 voor een prikje (in F1 termen). Eddie Jordan ziet de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet.

“Toyota is fantastisch. Ze hebben niet alleen zeer snel gereageerd op onze vraag, maar ze stellen ook de sport boven hun eigen exclusiviteit. Een Toyota motor zal een geweldige boost geven aan het team en ik kijk uit naar ons pakket in 2005. Deze mededeling, samen met anderen die binnenkort volgen, zullen helpen om Jordan terug aan de top te krijgen. Ik hoop dat we Toyota kunnen assisteren in hun zoektocht naar eermetaal.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter