Ecclestone heeft zijn huisje in de Kensington Palace Gardens in Londen verkocht voor het schamele bedrag van maar liefst 106 miljoen Euro. Het huis telt maar liefst twaalf slaapkamers, maar toch voldeed het niet aan de eisen van mevrouw Ecclestone. Deze vond het huis maar niks en daarom ging het huis in de verkoop zonder dat Bernie er ooit in gewoond heeft.

De verkoop zal waarschijnlijk het Guinness Book of Records halen als de duurste aankoop van een huis ooit. Het vorige record stond op naam van een huis in Hong Kong, wat slechts 95 miljoen Euro opdracht. De koper is Lakshi Mittal, een staalmiljardair die van plan is met zijn gezin in het huisje te gaan wonen. Zijn auto zal hij er altijd kwijt kunnen, want er is plaats voor zo’n twintig wagens. Verder kan hij genieten van Turkse baden, een ballroom en een met juwelen behangen zwembad in de kelder.

Ecclestone heeft het weer goed voor elkaar, want toen hij het huis aankocht betaalde hij heel wat minder, hij heeft dus weer eens een flinke winst gemaakt. Niet dat hij dat nodig heeft natuurlijk, want Ecclestone is nog altijd een van de rijkste Britten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter