Bij het bekijken van de foto�s en informatie valt op dat Jordan vorige week woensdag reeds bezig was op het circuit van Silverstone met het �juist� beletteren van het Jordan-chassis.
E�n foto is genomen met Giorgio Pantano als publiciteit voor �Firstaid4sport�. Hier kreeg Giorgio een eerste hulp-kit overhandigd. Firstaid4sport is de online-winkel van Medicircle Ltd. Medicircle Ltd maakt naast geneesmiddelen om pijn te verzachten ook �harnassen� om al dan niet gebroken beenderen te ondersteunen en te laten genezen. Hun doelgroep zijn alle sportmensen maar uiteraard kunnen ook �gewone� mensen van hun producten gebruik maken.

Verder is Trust ��n van de sponsors van het team. Naast de voorvleugel zullen ze ook prijken op de achteruitkijkspiegels. Trust levert ��n van de grootste assortimenten van technologische producten. Ze zijn tien jaar op de markt en momenteel actief in vele Europese landen. Ze stellen meer dan 200 medewerkers te werk en geven twee jaar volledige garantie op alle producten.

Op de zone voor de zijpontons zal de Italiaanse ontwerpgroep �Phard� prijken. Phard cre�ert vrouwenmode voor de tieners en jonge vrouwen. Ze ontwerpen, fabriceren en verkopen alles onder eigen naam over heel Europa. Phard werd opgestart in 1977, maar op vandaag werken er 600 mensen bij deze firma en is ��n van de marktleiders op hun domein.

Phard zet nu de overstap naar de Formule 1 na 5 jaar sponsoring te doen in de Formule 3000.

Bjorn

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter