De Duitse schandaalpers heeft Kimi Raikkonen ontdekt. Er zijn foto’s van de Iceman verschenen in Bild magazine. Daar is hij te zien na een avondje stappen op Gran Canaria. De foto’s staan onder de kop: “Drinkt hij zijn carri�re weg?”

Raikkonen is onder meer te zien terwijl hij rond de DJ aan het dansen is, hij wordt opgeraapt door een medefuiver en valt daarna in een hoopje op straat. Vervelende situaties voor een professionele autopiloot.

Maar Kimi verontschuldigde zich al voor de foto’s. Hij uitte ook zijn frustratie over zijn gebrek aan privacy tegen een Finse krant.

“Het spijt me verschrikkelijk.”

“Ik drink niet elke dag. Ik had een paar glazen op en heb wat gedanst, waarom zou dat niet mogen? Iedereen heeft zijn manier om zich te ontspannen. Af en toe wil ik echt een normale jongen zijn.”

Raikkonen is niet de enige die zich af en toe laat gaan. Vorig jaar werd onder meer Michael Schumacher betrapt na “enkele glazen” achterover te hebben gekapt op het einde seizoensfeestje in Suzuka.

Wereld AIDS dag

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter