Eddie Jordan krijgt al een geruime tijd doodsbedreigingen door fans van Jos Verstappen aan zijn adres. Alles begon nadat Eddie bekendmaakte dat hij voor Giorgio Pantano ging in plaats voor Jos Verstappen.

De Verstappen fans schrijven in hun emails dat ze hopen dat hij en zijn familie sterft of dat de twee coureurs bij Jordan, Nick Heidfeld en Pantano, crashen of ook nog dat ze hopen dat het team in financi�le problemen geraakt en bijgevolg het seizoen niet kan afmaken.

Eddie Jordan:

” In de 30 jaar dat ik al in de motorsport zit heb ik dit nog nooit meegemaakt. In het begin neem je deze bedreigingen niet serieus maar op de’n duur had ik het gevoel dat ik het openbaar moest maken. De bedreigingen stoppen niet en worden alsmaar erger! In een brief stond er bijvoorbeeld dat 16 miljoen Nederlanders mij haten. Nochtans wou ik h��l graag dat Jos Verstappen voor mijn team kwam rijden. Hij heeft een hoop ervaring en weet hoe een wagen over de finishlijn te krijgen. Maar zijn manager stelde te hoge eisen waardoor ik er genoeg van had en uiteindelijk voor Pantano koos.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter