Ron Dennis heeft geen reden tot lachen.Ron Dennis heeft geen reden tot lachen.Ron Dennis heeft niet meer de onvoorwaardelijke steun van de McLaren medewerkers. Het roddelblad “The Sunday Mirror” zegt dat Dennis veel te veel tijd heeft besteed aan McLaren’s new Technology Center.

Volgens een insider zijn er een heleboel meer dan teleurgestelde mensen in het team. Na meer dan 1 jaar ontwikkelingswerk is McLaren’s nieuwe wagen, de MP4-19, bijna 2 seconden trager dan de nieuwe Ferrari. Vorig jaar was de voorganger van de MP4-19 al een doodgeboren kind.

De slechte prestatie van het team in Melbourne, heeft vele mensen doen twijfelen aan de capaciteiten van Ron Dennis als teammanager. Ook mensen die jarenlang naast Dennis stonden zijn bezorgd om de resultaten van het team.

Volgens de insider is Ron meer bezig met de stijl en het imago van het team dan met racen. En dat is een dodelijke combinatie…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter