koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
“De Vries genoemd bij Williams”

Volgens de doorgaans goed ingelicht Formule 1 journalist Joe Saward is Nyck de Vries een kanshebber voor een Williams F1 stoeltje. Volgens Saward praat Williams met Esteban Ocon, Robert Kubica, en Nyck de Vries.

Volgens Saward wil Williams voor talent kiezen maar heeft het ook geld nodig. Volgens Saward is het voor De Vries erg belangrijk om de vierde plaats in het Formule 2-kampioenschap vast te houden, deze geeft recht op een superlicentie. De Vries rijdt in Abu Dhabi in de Formule 2 nog twee races. Volgens Saward heeft De Vries sponsorgeld van supermarktketen Jumbo. De Vries rijdt dit jaar ook WEC, samen met Jumbo directeur Frits van Eerd.

Mercedes talent Esteban Ocon blijft volgens Saward wel de meest waarschijnlijke optie voor Williams. Waarschijnlijk wil Mercedes een korting geven op de Mercedes motoren. Daarnaast zijn er ook geruchten dat Force India sponsor BWT interesse heeft om met Ocon over te stappen naar Williams.

Het is de eerste keer dit silly season dat Nyck de Vries in verband wordt gebracht met Formule 1.Alles weten over Formule 1 in 2018?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.