koop F1 tickets facebook twitter instagram mail
www.ReserveDelenStore.NL
De Formule 1 rijders zijn bekend voor het seizoen 2019

De Formule 1 liefhebbers denken nog vaak aan de mooie en soms spectaculaire races van het afgelopen seizoen. De teams zijn sinds die laatste race in Abu Dhabi alweer volop in de running met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Het seizoen begint op 17 maart op het circuit Albert Park in Melbourne. Maar eerst staan er nog een aantal testdagen gepland in februari en maart. Deze testdagen worden net als vorig jaar weer gehouden op het Circuit de Catalunya in Barcelona. Alle teams zullen daar aanwezig zijn om hun nieuwe bolides te testen.

Voor het komende seizoen gaan we een aantal coureurs missen op de baan. Fernando Alonso heeft een streep onder zijn imposante carrière gezet. Een carrière die hem in 2005 en 2006 de wereldtitel brachten. De Formule 1 heeft ook afscheid genomen van Stoffel Vandoorne, Brendon Hartley en Sergey Sirotkin. Beide coureurs hebben geen stoeltje kunnen bemachtigen voor het nieuwe seizoen. Ook Esteban Ocon zien we niet terug op de baan, hij wordt reserverijder bij Mercedes. Maar er hebben ook een paar verschuivingen plaatsgevonden. Zo heeft Max Verstappen in Pierre Gasly een nieuwe collega gevonden. Daniel Ricciardo verliet het team en gaat zijn geluk zoeken bij het team van Renault. Maar er zijn nog wel wat meer aanpassingen in de teams. De Formule 1 liefhebbers kijken al uit naar maart als het seizoen weer volop zal losbranden. Natuurlijk wordt er door de Nederlanders ook gekeken naar wat de nieuwe Honda motor in de Red Bulls gaat doen. We gaan het zien.

Lees hier verder voor het volledige artikelAlles weten over Formule 1 in 2019?
Hier, op GPPits.net lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!
F1 nieuws

GP Pits Magazine
.