Onze prijzenpot wordt weer wat gespijsd en dit dankzij Q8! Deze grootste keten van service-stations met niet minder dan 500 stations in Belgi�, doet ons zowaar 18 brandstofcheques cadeau die we uiteraard niet zomaar in de kast zullen laten liggen.

Er zijn twee manieren om deze cheques te winnen. Vooreerst kan je met onze webstrijd op het einde van het seizoen niet alleen de circuitdoop op Zolder en de PePtalk prijs t.w.v. 60 euro winnen, we vullen ditmaal een volledig prijzenpodium en geven als derde prijs twee brandstofcheques weg van Q8 met een totale waarde van 30 euro!
Als vierde prijs kan je een mooi Minichamps model winnen.
Verder zijn er nog wat kleinere prijzen te winnen.

Ook geeft Q8 aan de persoon die met de webstrijd het best scoort tijdens een GP weekend een brandstofcheque weg ter waarde van 15 euro en dat iedere race van dit seizoen! Een extra stimulans om deel te nemen aan de webstrijd, ook voor wie nog niet ingeschreven is. Haast je en veel succes!!

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter